Uw e-mailaccount instellen in Outlook 2019

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u een e-mailaccount kan instellen in Outlook 2019.

We maken steeds gebruik van IMAP en SSL in onze voorbeelden.

• Bij IMAP worden de e-mails gesynchroniseerd met de server en kan je op al je toestellen aan al je e-mails.
  • SSL zorgt voor een beveiligde verbinding tussen uw apparaat en onze servers zodat anderen niet zomaar uw gegevens kunnen onderscheppen en lezen.

Stap 1

Open Outlook en klik links boven op "bestand"

Stap 2

Het venster "info" opent, als dit niet het geval is kan u links "info" selecteren. Op het "Accountgegevens" venster klikt u op "Account toevoegen".

Stap 3

Volgend scherm opent, hier klikt u op "Geavanceerde opties".

• Er komt een optie "Ik wil mijn account handmating instellen" deze optie moet u aanvinken.
  • U vult uw e-mailadres in in het vak "E-Mailadres"

Stap 4

Volgend scherm opent, hier selecteert u "IMAP"

Stap 5

Volgend scherm opent, hier vult u uw "wachtwoord in dat u van ons heeft ontvangen.

Stap 6

Volgend scherm opent, dit betekend dat u e-mailaccount succesvol is toegevoegd!