Algemene info voor het instellen van uw e-mailaccount kan u hier vinden:

Accounttype

Voor al onze e-mailaccount raden wij aan om IMAP te gebruiken, dit zorgt er voor dat uw emails gesyncroniseerd zijn tussen uw computer, smartphone, tablet...

Account

• Gebruikersnaam: uw volledig e-mailadres
  • Wachtwoord: het wachtwoord wat u van ons heeft ontvangen

Inkomende Server

• Server: mail.UWDOMEINNAAM.BE
    • bijvoorbeeld als uw domeinnaam basisschool.be is, dan is uw inkomende server mail.basisschool.be
  • Poort: 993
  • Versleuteling: SSL/TLS

Uitgaande Server

• Server: mail.UWDOMEINNAAM.BE
    • bijvoorbeeld als uw domeinnaam basisschool.be is, dan is uw inkomende server mail.basisschool.be
  • Poort: 465
  • Versleuteling: SSL/TLS
  • Authenticatie is verplicht