• Ga naar instellingen
  • Ga naar "Wachtwoorden en accounts"
  • Ga naar Accounts -> Nieuwe acount
  • Klik op andere (onderaan)
  • Klik op "Voeg mailaccount toe
  • Geef volgende gegevens in:
    • Naam (uw naam of naam van uw bedrijf)
    • E-mail (het emailadres dat u van ons hebt ontvangen)
    • Wachtwoord (het wachtwoord dat u van ons hebt ontvangen of uw eigen wachtwoord)
    • Beschrijving (dit word automatisch ingevuld)
  • Volgende pagina stelt u de gegevens van de server in
    • Server inkomende post / server uitgaande post (dit zijn dezelfde instellingen)
      • hostnaam(mail.UWDOMEIN.BE, bijvoorbeeld als uw domein weby.be vult u hier mail.weby.be in)
      • gebruikersnaam (het emailadres dat u van ons hebt ontvangen)
      • wachtwoord (het wachtwoord dat u van ons hebt ontvangen of uw eigen wachtwoord)